Köhn-Dyall-Mirro

od2

OD’s Caprice blev en succé!

OD:s Caprice blev en sång- och dansfest av högsta klass!

De tre hemliga gästartisterna var Jeanette Köhn, Rennie Mirro och Karl Dyall.
Jeanette Köhn som sagolikt vackert sjöng Purcells Music for a While.
Gästerna bjöd på en högklassig show med massor av sång, dans och upptåg på den stora scenen. Karl Dyalls hemliga dröm att få sjunga SweDanes repertoar uppfylldes genom tillmötesgående från de båda andra gästerna och Jeanette Köhn visade i några av den klassiska trions hits både sitt stora röstomfång och sin dansanta förmåga.

 

Od, finalbild

 

Sedan tog gästartisterna tillbaka showen och levererade ett lustfyllt och dansant potpourri på amerikanska musikalhits med kören passande utstyrd i glittrande hattar eller västar och med en kompande korist på ukulele. En mycket publiktillvänd Caprice!
Uppsala Nya tidning 4/12 2016

 

IMG_1979

 

Sång- och dansfest med OD

UPPSALA: Caprice 2016

Årets Caprice blev en hejdundrande sång- och dansfest med inte mindre än tre hemliga gäster. In på scenen efter traditionell inledning kom tre superkändisar inom sång- och dansgenren – Jeanette Köhn, Karl Dyall och Rennie Mirro.

 

paraply od 1800x176px

 

”Förväntningar kom verkligen inte på skam. I år var det hela tre hemliga gäster.  De tre var mångsidiga Jeanette Köhn, konsert- och operasångerska, och sång- och dansmännen Karl Dyall och Rennie Mirro, vilken trio! Tillsammans och/eller var och en för sig skapade de en helgjuten föreställning med referenser till sångens och dansens stora som till exempel Fred Astaire och SweDanes. Fullfjärdrat framförd var den hyllning som ägnades åt den i år bortgångne och mångfacetterade musikern David Bowie.”
  Enköpings-posten 7/12 2016
 Gunilla Edström
 

 

Swedish-Shuffle
”Happy days are here again!”

Från Berns salonger via La Scala till Broadway.

Show, drömmar, dans och allvar vävs samman i en härligt dansant och exklusiv blandning där det finns musik för var och en!
Tillsammans med Jeanette, Karl, Rennie och Trio X tas ni med på en resa från barockens tidevarv via Swe-Danes till Broadway!

8/5 Vara konserthus, Vip afton!

7/7 2017 en stor utomhuskonsert på Capri tillsammans med Trio X.
7/10 Vara konserthus tillsammans med Trio X.
21/3 2108 Uppsala konserthus, stora salen, tillsammans med Trio X.

Fler konserter ligger under planering för 2018-2019.